KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2410 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4474 napja
0
Mivel legutóbb (2 hete) rendkívül kevés kérés érkezett, miről is olvasnátok, így ma inkább összeállítok egy kis "túlélőcsomag" jellegű addonpakkot, amelyben olyan addonok lesznek, amelyek megkönnyíthetik a mindennapi játékot.

Kezdjük azzal az addonpárossal, ami számomra az utóbbi lassan 7 évben a legfontosabbnak bizonyult: ez a BugGrabber és a BugSack. A BugGrabber összeszedi az addonok vagy a Blizzard interface-elemeinek hibáit; és a gyűjteményt a BugSacken keresztül nézhetjük meg. Változtatható, mennyi hibát tároljon az addon; és ezek visszanézhetőek később is, sőt ki is másolhatóak, ha hibajelentést adnánk az addon fejlesztőjének a hibáról. A BugSack a legegyszerűbben a Broker-pluginjén keresztül nyitható meg, amely egy minimap gombként jelenik meg alapesetben.

A BetterBlizzOptions lényege a nevében van: a Blizzard Options ablakát teszi átméretezhetővé és mozgathatóvá - ebből érhetőek el a Blizzard által biztosított beállítások mellett az addonok egy részének beállításai is. A BlizzMove hasonló célú addon: az alap interface legtöbb ablakát teszi mozgathatóvá, mint pl. a questlog vagy a minimap.

Az ErrorMonster is egy idegesítő dolgot képes kezelni: a képernyő közepén megjelenő, hibaüzenetnek álcázott rendszerüzeneteket irányítja át az általunk megadott helyre vagy tünteti el teljesen.

Zárjuk a sort mára két olyan addonnal, amelyek az árusoknál segítenek: a GnomishVendorShrinker kisebbé teszi a vendorablakban levő ikonokat és feliratokat, ezzel kompaktabbá és könnyen görgethetővé alakítva a tartalmát. Minden sor jobb oldalán el nyíl található, erre kattintva állíthatjuk be, mennyit vennénk az adott árucikkből.
A GoblinVendorFilter célja szintén sejthető a nevéből: szűrési lehetőséget kapunk a használatával a vendorablakhoz, ezzel eltüntethetjük az általunk nem használható tárgyakat, bármilyen oka is legyen annak, hogy használhatatlanok legyenek: nem stimmelő armortípus, nem ismert szakma, túl alacsony szint vagy reputation.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu