KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4489 napja
2
A rovat - szinte már szokás szerint - olyan résszel jelentkezik, amelyben több apró addont mutatunk be, amelyek mindegyike valamilyen kis dolgot alakít kellemesebbé.



Az első közülük az Am I Locked Out? névre hallgat: azokat a naponta vagy hetente frissülő dolgokat követi, amelyek valamilyen lockoutot eredményeznek a karakterünknél. Ide tartozik például a heti küldetés Tol Barad megnyeréséért, a normál vagy heroic raidbossok megölése, a 7 heroic Valor pontért stb. Az 5 fős heroicok követése alapesetben ki van kapcsolva, de ezt is engedélyezhetjük.
Az addon beállításai a Blizzard által biztosított konfigurációs panelen érhetőek el; míg az információt Broker-pluginként tooltipben láthatjuk - mihelyt felvillan a "You are now saved to this instance." rendszerüzenet, Shift+klikkeljünk erre a pluginra és ezzel frissítettük is az addonon kijelzett információkat. Az addon az egyes instance-ok nevé rövidítve jelzi, ezt a rövidítést természetesen átírhatjuk; és szintén természetesnek vehető, hogy a raideknél a normál és a heroic mentéseket is külön követhetjük.



A második addonunk a SignOn nevet viseli. Ez szintén nem bonyolult: a guildtársaink bejelentkezését jelző, a chatben megjelenő rendszerüzenetet szabhatjuk vele testre. felhasználhatjuk a karakter nevét, guildbeli rangját, altoknál a main karakter nevét stb.; színezhetjük is az üzenetet és különböző zárójeleket is használhatunk benne.

A harmadik és egyben utolsó addonunk a héten az Item Tooltip Cleaner nevet viseli. Ez az addon az egyes statot adó tárgyaink tooltipjében szereplő szövegeket egyszerűsíti és rövidíti le, valahogy így:

előtte:


utána:


Az addon eltávolíthatja a másodlagos statok "Equip:" kezdetű extra szövegét, színezi az enchantok által adott statokat az egyértelmű megkülönböztetésért, és szintén eltüntethet pár egyéb, nem feltétlenül fontos információt (ki készítette; mennyit fizetne érte egy árus, ha épp nem árusnál vagyunk; soulbound-e az item vagy nem; itemlevel stb.) - ezeket szintén a Blizzard-féle addonkonfig ablakban állíthatjuk be.
#2 | Plevi válasza #1
engem olyan addon érdekelne ami megkönnyíti kicsit a raidfinderezést pl. kiírja, hogy ki nem tudott megnyomni egy gombot ultraxaionnál vagy valami ilyesmi , esetleg valami ami átláthatóbbá teszi a lootot.
Felhívás: javaslatokat várok, milyen addonokról olvasnátok szívesen. Nem konkrét nevet kérek, hanem típust.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu