KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4530 napja
9
A Raid Finderrel együtt meg fog szaporodni azon karakterek száma, akikkel egy pug csapatban vagyunk - épp ezért nem árthat, ha tudjuk, kik jó játékosok közülük és kik kevésbé azok.

A Grouper célja épp ennek a nyomon követése. Az addon egy listához ad minden olyan karaktert, akivel - alapesetben - 15 percnél hosszabb ideig vagyunk egy csapatban (ez a hossz állítható), és lehetőségünk van őket értékelni is. Kiszűrhetjük azokat, akik a battlegroundokon vannak velünk egy csapatban, így ők nem telítik a listát. A karaktereket sorba rendezhetjük például értékelésük szerint, hogy melyik karakterünkkel voltunk velük egy csapatban, vagy hogy mikortól szerepelnek a listában. A panel a /grpr paranccsal nyitható meg.

Szerintem jo ez igy ahogy van.. igy is sokan sirnak hogy "jajj nem lattam, ki nyerte a cuccot"?
Ez foleg a RLF-nel gaz, mikor dob a boss 5-6 itemet, es mind a 25en nyomunk valamit.. nah azt nezd vissza hogy ki mennyivel nyert. Kb. eselytelen. 
Mondjuk olyan lehetne, hogy nagy pirossal kiirja kozepre raidben, hogy "Kispista nyerte a vallast 95-el', aztan csokolom. Smiling Nem tudom a DBM tud-e ilyet alapbol.  
Szerintem semmi szükség rá. A jelenlegi insta raidfinderes változata olyan könnyű, hogy egy paralízises majom is végignyomja minden nehézség nélkül. Eye-wink
wow_c_428967
Régen be lehetett állítani az alap interfaceben, hogy csak a győztes rollokat mutassa, talán még nincs rá jobb addon - ha van még ilyen lehetőség - ez is működhet.
#5 | zero977 válasza #3
NeedyGreey még nem működik a RF-re, mivel más a roll szabály, mint a random HC-k esetében. Ugye ha classodnak megfelelőre dobsz akkor kapsz +100-at a rollodhoz stb.

Reméljük hamar javítják. Mondjuk alapból a Blizz is tehetett volna be valami beépített kis addont, ami mutatja, hogy ki nyerte a lootot....
#4 | Tüsi válasza #1
Pont ez jutott eszembe nekem is tegnap... visszanézni h ki mennyivel nyerte, és ki nyomkodott need-et, hát elég veszett fejsze nyelének tűnik...
Utánanézek.

szerk: elvileg a NeedyGreedy ilyesmi, de a jelek szerint még nem tökéletes a RF-ben.
#2 | verus válasza #1
Ez tényleg nagyon zavaró
na ha már raid finder, van olyan addon ami átláthatóbbá teszi a loot elosztását, gondolok ez alatt rollokra és  role bonusokra stb. egy ablakban
nem úgy mint most a chatben a 25 ember választásával minden itemre.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu