KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4558 napja
7
A hét addonja rovatban egy újabb alternatívát mutatunk a buffok/debuffok/cooldownok követésére - ez az Aura Frames.

Az AuraFrames képes követni a buffjainkat, a debuffjainkat - mindezeket magunkon, a célpontunkon, a petünkön, a focuson stb. -, a saját és a petünk cooldownjait, a tárgyaink cooldownjait (trinketek, potionök, quest itemek stb.), a totemeket, a fegyverenchantokat (shaman és rogue), valamint a Deadly Boss Modsból és a Deus Vox Encountersből érkező, a bossok cooldownjait jelző adatokat... azaz gyakorlatilag mindent. Ezek megjeleníthetők ikonként, sávként vagy idővonalként egyaránt.



Az AuraFrames legnagyobb előnye, hogy mi adhatjuk meg akár egyesével, hogy mi hol jelenjen meg; ehhez különböző containereket kell definiálnunk, amelyek mindegyikénél beállíthatjuk a megjelenés paramétereit. Sőt, még azt is megadhatjuk, hogy milyen sorrendben lássuk az egyes spelleket a containeren belül.
Az addon támogatja a ButtonFacade-ot az ikonok külsejének módosítására és a SharedMediát a sávok, valamint a szöveg kinézetének testre szabásában. A konfigurációs panel elérhető a Blizzard beépített addonkonfig ablakából vagy a /af paranccsal. Problémák esetében a /affixdb paranccsal próbálhatjuk meg kijavítani az adatbázist (ezután szükséges a /reloadui parancs használata is); és végső esetben a /afreset paranccsal alaphelyzetbe állíthatunk minden beállítást... vagyis így a módosításaink elvesznek.
A cikk ajánlatára tettem fel, és megérte, nagyon hasznos tud lenni, és bár nem tudom miért, de én bármikor kitudom törölni jobb klikk-kel a buffjaimat.

Viszont nem tudom használni a speciális spell cd lehetőségét, amellyel az adott képesség ID azonosítóját beírva elméletileg valahogyan láthatnám mondjuk a CC-m hatóidejét anélkül, hogy a mobra rá kellenne kattintani. Vagy talán ilyen funkciója nincs is?
#6 | TCs válasza #5
wow_c_425917
Ebben az addonban nem a fejlesztő megjegyzése szerint - a Blizzard módosította a buffok kódját a 4.0-ban, ezért egy jó darabig nem lehetett jobbklikkel leszedni semmilyen buffot egy addonon keresztül, csak akkor, ha az eredeti Blizzard-megjelenítést használtad.

Mára enyhítettek a feltételeken, ezért pl. a Ravenből leszedheted jobbklikkel is a buffjaidat - de csak harcon kívül. Harcban továbbra is csak akkor, ha nem használsz addont a buffok megjelenítésére.
#4 | Paplan válasza #3
wow_c_425913
le is lehet vele magunkrol kattintani a buffokat az ikonokkal? mert a hasonloan sokoldalu satrina-nal eddig azt nem sikerult osszehoznom es akkor siman cserelnem.
Akkor gondolom lehet ezt pvp-re is használni, mert akkor az ellen cd-it is láthatom.
Leszedve Laughing out loud
wow_c_425531

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu