KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2126 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2194 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2196 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2196 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2196 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 4347 napja
10
A múlt héten kimaradt a rovat - talán először az indulása óta -, mivel az általam tervezett videók még nem voltak elérhetőek a YouTube-on... de ezen a héten pótlunk: a BlizzCon 2011 nyertes machinimái jönnek.

A harmadik helyen Irdeen végzett, a filmjének a címe a Too Cute to Kill - amelyben egy gnóm mage mesél egy történetet Azeroth crittereiről...A második pozíciót Jesse O'Connor és Mushanga szerezte meg; a filmje címe Outbreak Lordaeron... amelyben a plague dühöngése idején egy high elf ranger, egy lordaeroni farmer, egy törpe zsoldos és egy gilneasi vadorzó próbál meg eljutni egy biztonságos helyre a Plaguelandsen keresztül.És végül a győztes - ahogy korábban említettük - honfitársunk lett, a magyar Melvenor! A videó címe Warcraft II Unofficial Trailer - és pontosan arról szól, amit ez a cím sugall: a Blizzard 1995-ben megjelent RTS-éhez mutat be egy előzetest.

Gratulálok Melvenor Traileréhez! Smiling
Ez a outbreak lordaeron egyszerűen....nagyon jó Laughing out loud
Tekintve, hogy az a sztori adta az alapját Keydar engedélyével... Laughing out loud
Csak Nyte helyett Narya lett a machinima narrátora.
wow_c_424911
Crittereket ölni fogom már csak azért is mert a gnómokat is rühellem xD
2. vidi über király lett Smiling ő tetszett a legjobban!
1. vidi az már megint nosztalgiát adott vissza mikor elöször játszottunk unokatesóimmal kis szaros korunkban a p1es gépeken Laughing out loud
És pont a legjelentősebbek :) 
A WoW által felemelt hősük a lore-ban: Tirion (az RTS-ekben nem létezett, csak egy könyvben); Bolvar (a WoW előtt nem létezett); Varian és Anduin Wrynn (a WoW előtt nem léteztek); Baine (a Warcraft III-ban a szerepe minimális); Vol'jin (nem emlékszem, jelen volt-e a Warcraft III-ban, de ha igen, akkor nem jelentős szerepben); Velen (az RTS-ekben nem létezett)... és ez csak néhány szereplő, aki hirtelen eszembe jutott.
A cittert nem kell ölni azt mondja nem azt hogy de. Mondja is hogy anyáhszor nem ölsz meg egyet annyiszor esz meg egy farkas egy gnómot.   Tehát ha nem ölsz crittert maradnak a mutáns farkasok és tovább írtják a gnómokat.
Hogyha mindig megöl egy gnómot egy gonosz mutáns farkas valahányszor megölök egy krittert... azt hiszem nem ölök elég krittert.
Csak engem irritál Jesse szinkronja? Olyan nem természetes, erőltetnek tűnik.
A warcraft 2 trailer tetszik, valahogy úgy érzem hogy a wow annyira nem tud nagy lore hátterű hősöket generálni, csak az rpg-k ezért lenne jó egy warcraft 4 hogy legyen tovább kit kiölni a wow instákban.
Nagyon tetszettek, mától nem ölök crittereket :D 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu