KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4586 napja
28
A Hét addonja rovatban ezúttal kissé előreszaladunk, ugyanis a 4.3-ban érkező Transmogrificationhöz ajánlunk egy addont...

A MogIt tulajdonképpen egy adatbázis, amelyben a játékban még elérhető zöld/kék/lila itemek szerepelnek. Azt, hogy ne fogja meg a gépünket, az adatok rendszerezésével érte el a fejlesztőduó: a felszerelés armortípus és equipmentslot szerint csoportosítva szerepel adatbázisokba rendezve, amelyeket csak akkor tölti be az addon, ha keresel az adott adatbázisban. Sőt, megkereshetjük az azonos modellel rendelkező tárgyakat is, illetve akár egy adott színre is kereshetünk, ha valamilyen azonos színű felszerelést akarunk összerakni magunknak. A keresés szűrhető a sloton és az armortípuson kívül szint szerint is, ha egy specifikus tartalomban elérhető felszerelésre vagyunk kíváncsiak (mint pl. a BC vagy a WotLK itemei); és nem meglepő módon frakció szerint is szűrhetünk, hogy ne kavarjanak be olyan tárgyak, amelyeket ilyen megkötés miatt nem gyűjthetünk be.



Természetesen a megtalált cuccokról azt is elárulja az addon, hogy honnan szerezhetjük be őket, és egy kívánságlistába is elmenthetjük azokat, amelyeket be akarjuk szerezni. És ami a lényeg: mindegyik tárgy 3D-s modelljét is megnézhetjük, ezzel könnyebben összeállíthatjuk a Transmogrification alapjául szolgáló cuccok listáját, hiszen rögtön látjuk, hogy is néz ki, amit kiválasztottunk. Sőt, ez a modell az egérgörgővel forgatható, és az extra tooltip az AtlasLootban vagy az AphesLootBrowserben megnézett itemeknél is megjelenik.



wow_c_534108
wow_c_533569
wow_c_532391
wow_c_531037
wow_c_528358
wow_c_528245
wow_c_527161
Radeon 6850, 4 GB RAM, Athlon II X4 640 proci; és a 100 MB-os interface-t néha megérzem. Persze az is igaz, hogy az átlaghoz képest rengeteg adatgyűjtő addont használok.
wow_c_421441
A memória használata csak egy tünet. Aminek sok RAM kell, az procit is igényel, amikor frissíti az adatbázisát; és a túl sok adatbázis egyszerre képes megfogni a játékot, ami nálad fps-esésben fog megnyilvánulni. Vagyis egy pazarló UI miatt talán nem tudsz kifutni a tűzből egy apró szaggatás miatt; és wipe-oltatod a raidet... (ne felejtsd el, hogy a WoW önmagában is megeszik 1 GB RAM-ot bármikor minimum)

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu