KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2410 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2412 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2412 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2412 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 4717 napja
29

A hét videójából most épp kettő is van; az egyikkel egy machinimatörténeti mérföldkőről emlékezünk meg, a másik inkább filozofikus jellegű.

Baron Soosdon nemrég töltötte fel a 100. videóját a YouTube-ra, amire egy kiváló, már időtartamában is az elit minőséget jelentő (elvégre 13:37 a hossza) filmmel emlékezett meg. Ő maga ezt a következőképpen kommentálta:

A 100. YouTube-feltöltésem emlékére valami mást szerettem volna csinálni. Egy mély és filozofikus videót, amely megkérdőjelezi az egyén létezésének morális lényegét és dilemmáját a folyamatosan változó világban, mindezt egy ellentmondásos és zaklatott szerepjátékos környezetben. A filmben szintén tanulmányoztam az olibithi baconimádat tabuját művészi, pszichológiai és kulináris szemszögből.
Ez a videó egyben egy tiszteletadás a machinimakészítés shepiwoti stílusa előtt, ahogy az a 18. században megjelent.
Ez a machinima rengeteg gondos munkát igényelt. Minden frame megrajzolása több, mint 9001 fényévet igényelt Microsoft Painttel. Ezután a képsorozatokat avaruuskulttuuri és jeesusteippi felhasználásával ragasztottam össze, amelyhez még ebin mennyiségű sprölölöö spurdsprölölöö trololoo kellett.

Ennyi bevezető után jöjjön a történeti jelentőségű mű:



És mielőtt meglincselnétek, evezzünk komolyabb vizekre. Falanor feltette a kérdést: miért is játszunk Azerothon? A választ a Warcraft Wisdom című filmjével adta meg...

Az első videó sem lenne itt, ha nem Soosdon csinálta volna poénként. És ez is csak azért, mert a finn srác letett egy-két dolgot az asztalra az utóbbi években.
Hát ha már ilyen trololololos videók bekerülnek a rovatba mint az 1. akkor itt 1 kedves kis állat hasonló stílussal.És mivel itt a nyáriszünet és a vérpistiknek nem kell korán lefeküdni ezért egyre több ilyet fogunk találni a szervereken:P
http://www.youtube.com/watch?v=gZaza-TGUyk

Jajj vazzer, könnyezek azon az elsőn még mindig, főleg a röfis afféron Smiling A második szimplán profi munka, azon el lehetne vitatkozni, hogy álfilozófia vagy mie, csak nem érdemes Smiling nekem tetszett.

.
Az 1. videó a mostan nagyon feldobott Nyancat-utánzat, a 2. viszont jó sikerült látvány alá nyomott ál-filozófia. Ezzel az erővel minden virtuális játék vagy minden hobbi miértje megérne egy ilyen okoskodást, sőt az egész életre.
wow_c_407329
Akkor már legyünk maximalisták Smiling
10+ órás Nya
Non-stop Nya
wow_c_407100
a masodik nekem erosen tech-demonak tunik, annak viszont eleg utos darab. a filozofalgatas meg: hat kellett valami a latvany melle, ha mar tortent nincs.
tetszik!
Az elsőt 6 percig néztem utánna elgondolkodtam hogy megyek hordára
gnomokat ölni.
 
a második az jó.
...
Kiki The Hobo? Smiling

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu