KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4881 napja
5
Rendszertelenné vált rovatunk, a Hét addonja ezúttal a WoW legfrissebb tradeskilljével, az Archaeologyval foglalkozik - illetve az ezzel foglalkozó addonok közül mutatunk be párat röviden.

A mai 4 addonunkból az első az Archy. Az addon alapvetően 3 panelt jelenít meg:
  • az első egy LDB-plugin, amelynek a felirata az aktuális skillünket mutatja, bal klikkeléssel elindítja vagy leállítja az addont, shift+balklikkel megnyitja (vagy elrejti) a másik 2 frame-et (jobbklikkel lockolja azokat, középső klikkel pedig a Blizzard Archaeology-frame-jét nyitja meg), míg a tooltipjében hasznos infókat mutat - amelyek a másik két panelen is olvashatóak;
  • a második egy lista az éppen élő ásatási helyeinkről; a lista egy elemére kattintva útmutató nyilat is kapunk az ásatás felé, ha rendelkezünk a TomTommal - itt egyben feketelistára is tehetünk ásatási helyeket egy jobbklikkel, ha pl. nem akarunk oda menni valamiért (bugos vagy nem szeretjük a zónát);
  • a harmadik egy újabb lista, amelyen a töredékeink számát láthatjuk, és a megoldható lelet nevét - a lelet neve előtti pajzs szimbólumra kattintva a keystone-jainak felhasználásával, míg jobbklikkelve erre a pajzs ikonra a keystone-ok megőrzésével hozhatjuk létre a kész leletet.
Ha egy lelet elkészíthető, akkor hangjelzéssel figyelmeztet minket az addon, amely egyben fel is jegyzi, hol találtunk pontosan töredéket (erre egyébként a GatherMate2 is képes a gyűjtögetős node-okat trackelő addonok közül, a Gatherer viszont nem).



A második addonunk az ArchDigger, amely egy egyszerű LDB-plugin. A felirata ennek is a skillünk aktuális értéke, míg a tooltipben a legutóbb megtalált töredékek listája olvasható, valamint az, hogy hány Survey-ből sikerült ezt megtalálnunk; emellett a töredékeink számát is feltünteti minden típusból. A pluginre kattintva a Blizzard Archaeology-ablakát nyithatjuk meg.



A harmadik addonunk a MinimalArchaeology, amely a /minarch parancs begépelése után egy ablakban jelzi ki, hány töredékünk van az egyes típusokból, és ha elég van a lelet összerakásához, akkor a Solve gombra kattintva ezt meg is tehetjük. Hátránya, hogy jelenleg keystone-ok birtoklása esetén ez nem működik - de a fejlesztő igyekszik megoldani a problémát.



A negyedik, egyben utolsó addonunk a CleverArchaeologist - ez eléggé alfa állapotban van még, de a koncepció ígéretes: a Survey tool letétele után pontos számot ad meg, milyen messze van a keresett töredék; és ezután a távolságmérő folyamatosan csökken, ha a helyes irányba megyünk. Mivel egyelőre még nem jegyzi meg nekünk a térképen, hová tettük le a toolt, így jelenleg nem feltétlenül gyorsítja fel a keresést (kivéve, ha figyelünk, merre mutat a távcső).

Thx ez az elso nagyon jonak tunik 
Az Archy egész jó. A helyzetmeghatározásra én a SAL nevű addont töltöttem le, elég jól megmondja hol kell ásni.
Nem tudom próbálta-e valaki az addonokat hosszabb távon... Az Archy-val nekem olyan gondom van, hogy belogolás, és egy fé óra-óra áskálódás után elkezd szaggatni a játék... 2-3 másodpercenként megáll egy pillanatra a kép, aztán megy tovább. Mintha túl sok adat mozogna az addonnál, vagy egyéb módon fogná le a rendszert. Valami ötlet?
#2 | Csong válasza #1
Miért, én imádom Laughing out loud el lehet szöszmötölni vele, ha szereti az ember az ilyesmit Sticking out tongue
Köszi, ezekkel tán kevésbé lesz fájdalmas felhúzni.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu