KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2336 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2404 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2406 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2406 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 4885 napja
34

A jövő héten kiürül Northrend, és csak azok maradnak ott, akik szinteznek vagy még nincs pénzük megvenni a Cataclysmet - ideje búcsút inteni annak a kontinensnek, ahol az utóbbi 2 évet eltöltöttük.
Az alábbi klipet a rovat visszatérő vendége, Wowcrendor készítette; még egyszer idézzük fel a kellemes vagy kevésbé kellemes pillanatokat, amelyeket az északi vidékeken éltünk át a kék sárkányokkal, a Scourge-dzsel, Loken iron dwarfjaival és a Drakkari trollokkal harcolva.

Szép volt, jó volt, köszönjük a szíves vendéglátást Arthas. Rest in Peace.
#32 | dorf válasza #25
Nézd meg Icecrownt, de vagy 85-ön, vagy óvatosan:). Sose feledem: még régi 2.8-as sempronon nyomtam, retró-radeonnal(9550, jesszus márta), fél(!) Gb rammal, herbalista dk-mmal leereszkedtem egy virító icethornért és elkezdtem kihúzni a nyavalyás gazt. Aztán lassan betöltötte a gép azt a kb. 40 csontvázharcost, akik között landoltam, a 82-es elite commanderükről nem is beszélve...Hullafelvételre esély sem volt, spirit healer rulez:)
Utána hiába lett gyors gép meg full epix, Icecrownt, ha csak lehetett, kerültem...
Már látom előre, hogy Northrend is olyan néptelen lesz mint Outland. Kár lenne érte, mert én nagyon szeretem. Kedvenc zónám Howling Fjord lesz örökre. Laughing out loud Amikor Outland-en jártam, akkor is kissé elszomorítónak találtam, hogy annyira üres, kietlen, pedig nagyon jó zónák vannak ott is. Szerintem ezeknek a helyeknek nem kéne feledésbe merülnie...
Én ugyanúgy vagyok most northrenddel, valamint a "régi" wotlk raidekkel, mint anno WotLK előtt a BC-s területekkel, instákkal... Már a tököm tele van/volt velük, de így a legvégén (na meg cata alatt jópárszor), marha szívesen lemennék még pár alkalommal az adott helyre, az ahhoz tartozó szinten az ahhoz tartozó gearrel...
#29 | zolik válasza #28
Nekem northrendel kapcsolatban volt egy olyan érzésem, hogy az első pár zóna után elfogyott belőle a craft. A Fjordok, Grizzly és Tundra után icecrown  meg storm peaks kész szenvedés volt! Hegyek, hegyek és hegyek mindenhol, egyre magasabban...
Szerintem is jó videó.
Én mikor elöször hallottam, hogy northrend lesz a következő kieg nagyon vártam. A warcraft 3-ban szerettem a north-os pályákat. Annak ellenére, hogy szépek lettek a tájak és jók a küldik elég sok dologban csalódtam. Sokkal hűvősebb tájakat képzeltem el egész northrend-re (bár howling, sholazar és grizzly is nagyon tetszik, de inkább úgy képzeltem el az egészet mint icecrown vagy dragonblight). De főleg azjol volt számomra a csalódás, beleértve Anub-ot is. Ennek ellenére nehezen hagyom magam mögött ezt a kontinenst.

Outlandet viszont nem kedveltem mert az outlandes pályák nem annyira jöttek be kinézetre, se hangulatra inkább a lore-ja miatt vártam nagyon. Ennek ellenére kellemeset csalódtam benne. Ha választanom kellene inkább a bc volt számomra az élvezetesebb kieg.

A catának is pozitívan állok hozzá. Kiváncsian várom mi lesz az egészből. Mivel nem tudok olyan sokat a küldikről, zónákról, instákról. Én biztos nem leszek 2-3 nap alatt 85ős, nem is célom a rohanás. De főleg inkább azért mert nincs annyira sok szabadidőm.
wow_c_382270
#26 | zolik válasza #17
Látod én meg pont fordítva gondolom! Igaz régi motoros vagyok, 2005 óta wowozok, de Northrendből már herótom volt! Allig vártam hogy áttehessem a HS-em SW-be laggaranból..

Én pl BC-t sokkak jobban kedveltem. A zónák változatosabbak  és látványosabbak (a Nagrandi lebegő sziklák és az óriás gombák) voltak, legalábbis nekem. De persze ettől még neked jobban tetszehett a wotlk!

Szóval én örömmel hagyom ott a fagyott kontienst, már nagyon untam azt a sok havat meg jeget! Deathwing here i come! Smiling
#25 | Frosty válasza #24
Én Storm Peakset untam, Icecrown és Zul'Drak kimaradt mindig, de végig fogom nézni még. Smiling
#24 | dorf válasza #23
Ebben lehet valami. Épp minap kezdtem el újra kószálni/q-elni Nagrandban 80-as mage-dzsel, akinek ez a terület DF-pull miatt kimaradt, csak úgy. MIért ne lehetne ugyanez olykor N.renddel?. Grizzly H. mindig marad a szívem sarka, viszont Icecrown...a fene vágyik vissza Mordorba piknikezni  :O

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu