KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2344 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2414 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2414 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 4902 napja
30
A hét addonja rovat ma a játékosok egy kis csoportjához szól: méghozzá a szerepjátékosokhoz. Ugyan a Blizzard is biztosít némi lehetőséget a szerepjátékra a WoW-on belül, ez egy komolyabb RP-st nem fog kielégíteni. Nem véletlenül születtek ennek javítására különböző megoldások; ezek egyike a MyRolePlay.

A MyRolePlay - több hasonló addon társaságában, mint a FlagRSP2 vagy a TotalRP (ami most csak francia nyelven érhető el) - lehetővé teszi, hogy készítsünk magunknak egy RP-profilt, amit azok is láthatnak, akik szintén használják az adott addont. A profil tartalmazza a karakterünk vezetéknevét, esetleges címét (Dr., Earl stb.), egy rövid leírást a karakterünkről, beleértve a külsejét és az életrajzát, valamint az RP-zésünk stílusát (kezdő, casual, hardcore stb.). Több profilt is készíthetünk, amelyek között könnyen változtathatunk, ha pl. valami változik a karakterünkkel kapcsolatban ideiglenesen.
A profilban megadott adatok a karakterünk tooltipjében is feltűnnek, ha valaki a MyRolePlay használója; és bár korábban volt megoldás arra, hogy a különböző RP-addonokat használók ezt láthassák egymásról a megfelelő addon telepítése nélkül is, a chatüzenetek mennyiségének korlátozása miatt a 4.0.1 óta ezek az adatok nem cserélődnek ki az addonok között.



A MyRolePlay konfigurációja nem bonyolult: a karakterlapunk megnyitása (alapesetben a C billentyű megnyomása) után egy új fül jelenik meg alul, amely az addon konfigurációját teszi lehetővé. Itt adhatjuk meg az adatokat a karakterünkről, amelyeket szeretnénk megosztani a többi szerepjátékossal (ez látható a fenti, a WoW Insiderről kölcsönzött képen is) - beleértve a szokásosnak mondható adatokon kívül a magasságunkat, a súlyunkat vagy a mottónkat is.
"Orálisan pedig kényeztessen téged a vacogós cápa" - NAGY pacsi!Laughing out loud
#29 | Frosty válasza #26
erre jössz egy versel, vagy faszom tudja mi az
Na, ezzel el is intézted magad, drága. Smiling
Tehát egy nyelvészprofesszor cikke, meg egy vers (nem, nem a péniszed) trollkodás. Szerintem vedd be a gyógyszeredet, bütyök.

(Orálisan pedig kényeztessen téged a vacogós cápa, vagy a harapós ló. Biztos a hiányától vagy ilyen frusztrált. Smiling)
#27 | Greed válasza #26
Legközelebb szedd be a nyugtatódat kommentelés előtt. Ha lesz legközelebb, ez még eldől.

24 óra ban tuti, a többi még kérdéses.
Eszem meg áll, valaki beír valamit, amit általában a kemény mag(érthető országos szinten bármire)szokott(erre jössz egy versel, vagy faszom tudja mi az), és megy a trollkodás, de mi vagyunk a trollok. M.O...... ha ellent mondasz, ellene vagy a rendszernek, legyem az egyezrű honlap(wow.hu, fs) munkahely, vagy  Parlament, a többség dönt, vagy az öregek, ezt hívják modern demokratikus kommunizmusnak..  ugyhogy nyugodtan leszopthatsz...

ja és 10éves vagyok stb...
vagy nézd meg vizoo aláírását egyerűen gyp-s vagyok, vagy azt tcs rakta be, mindegy. DE AKKOR IS HAVI 8KILÓT KERSEK VAZZE! Sticking out tongue
Na jó tényleg... mert valakinek az is hülyeség amit én csinálok pl aki egyáltalán nem wowozik.
Az az én kommentem? Smiling
#23 | Irie válasza #22
"A forrásod az fsf.hu fordítási alapelvei, ami korántsem jelent vitathatatlan nyelvtani törvényt. (sőt, ezt az Indexes nyelvtani fórumban nyelvészek már 2006-ban hülyeségnek minősítették..." Wolverine

Ezt?Sticking out tongue:D
Hát dehogynem!


(Tessék az előző kommentem linkjét olvasgatni, érdekes olvasmány.)
#21 | Irie válasza #20
Észrevetted, hogy az éssel nem kezdünk mondatot mondás éssel kezdődik?Laughing out loud

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu