KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 693 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 761 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 763 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 763 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 763 napja

Irie Learn 2 Play
Irie - 3308 napja
47

    A következőkben egy új rovat mutatkozik be. A L2P, ha úgy tetszik egy tanterv. Igen, ez kicsit furcsán hangzik, de lényegében erről van szó. Két közönségnek szól: a podcast (videó) részek a teljesen kezdőknek, a cikkek pedig a középhaladóknak.


    A dolog célja, hogy a teljesen kezdők hamar eljussanak egy olyan szintre, ahol már a nem nyűg velük játszani, ám ehhez először meg kell érteniük a játék felépítését. Az L2P olyan lesz nekik, mint egy szakácskönyv, ami nem a habarással, hanem a fakanállal kezd. Bemutatjuk a játék minden fontos aspektusát és funkcióit, a legalapvetőbbektől kezdve (PVP/PVE, kasztok, stb.) a kiegészítőkig (AH, Professionok, stb.).


    A középhaladóknak szóló cikkek abban segítenek, hogy egyszerűen ki tudjátok hozni a maximumot a karakteretekből, és egyről a kettőre lépjetek. Tapasztalataink szerint az ember hosszabb ideig közepes játékos, mint kezdő. Talán egy kis segítség meg tudja adni azt a bizonyos apró löketet, amitől büszkén nevezhetitek magatokat profinak. Ez a szekció kizárólag 85-ös szintre szóló tartalommal foglalkozik (gemelés, enchantok, reputation faction-ok, stb.).

      Szóval, ha minden igaz, szerdánként megjelenik majd egy cikk, és/vagy videó. Ezeknek szerves részét képezi, hogy a Ti kérdéseitekre válaszolunk. Úgyhogy nosza, ne habozzatok, és bátran küldjétek el erre az e-mail címre az összeset, valamelyik következő epizódban, vagy cikkben válaszolunk rájuk.

    A rovat egyébként elsősorban a Cataclysm live megjelenésétől fogva válik hasznossá. Az új kiegészítőben ugyanis (mint azt Ti is bizonyára tudjátok) rengeteg minden megváltozik. Úgyhogy addig az alapvető dolgokról, és játékmechanikáról lesz szó. A live kirobbanásával kezdetét veszi a podcast műsor is, ahol velünk (velem) fejlődve térünk majd ki az alapvető tényekre, összetevőkre és összefüggésekre.

   Reméljük, hogy tanulságos, és szórakoztató közös szerda estéink lesznek, számítunk az e-mailekre, és nyitottak vagyunk a javaslataitokra is! Ennyit mára, bemutatkozásképp. Találkozunk jövő szerdán!

  Irie

#47 | Réven válasza #46
Gyógyped.
wow_c_369016
Jaj de jó, végre nem leszek bizonytalan a játékban Laughing out loud Várom a szerdát:)
Gyerekek, hagyjátok abba, mert sírás lesz a vége! Smiling
#43 | vizoo válasza #40
Nincs itt szarkazmus. Egyszerűen gyp-s vagy.
#42 | Frosty válasza #40
Aki nem tud arabusul...
#41 | dorf válasza #34
...kezelőorvosát, gyógyszerészét...

Amúgy dettó casualként én is üdvözlöm az új topicot, a felépítésére még nekem sincs tippem, azaz hogy lesznek csoportosítva az infók. Pl. up to date kaszt-technikai tanácsok? Boss-taktikák(tudom, hogy patitóéknak van erre oldaluk, de viszonylag ritkán frissül)? Gearelődési útmutató? Majd szerdánként megtudom, mindenesetre kiváncsian várom.
wow_c_368738
Viszont látásra.
Nem is beszélve róla, hogy a "csak másolják" elegánsan kifelejti, hogy előtte le is fordítják, amivel a többi oldal közül szerintem magasan kiemelkednek.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu