KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2340 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2408 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2410 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2410 napja

Thrall
Critter
Thrall
7 hozzászólás
Hello ! hallottam már ienröl hogy mindenki mondja a nevét és faját és kasztját és leirja a háttértörténetét! szerintem elég élvezetes elolvasni mások munkáját és persze ujjat irni is ! (föleg ha jo a fogalmazási készséged)
el is kezdeném:


"Nestro, Orc, Warlock:

megszülettem a Lángoló Légió támadása elött 15 évvel a Draenor nevű bólygón...
Minden ugy ment mint egy rendes családban egészen 14 éves koromig, amikor ugyanis eljött hozzánk egy különös névtelen ember és*elrabolt* a szüleimtöl. Befogta a számat amig elnem vitt Blasted Lands-be és megálltunk egy nagy tisztáson ahol egy nagy Mágikus Kapu állt. megszolalt az idegen:- Látod ezt a helyet? itt nemsokára hatalmas démoni erők fognak átáramlani azon a kapun -és a Kapura mutatott-a neve        *A Sötétség Portála*.
néma csendben ülltünk és néztünk....egszercsak felállt és azt mondta :-egy évig itt fogunk élni és megtanítalak a Boszorkánymesterek mágiájára!.
Én nagyon meghökkentem . azthitem hogy benne vagyok a Kész átverés Showban és vártam hogy Balázs elöjöjjön és azt mondja hogy : ááátvertüünk!
de sajnos nem ez történt...
a névtelen idegen elöhivott egy VoidWalker Démont és azt mondta hogy nekem is lehet ienem csak kell egy kis idö hogy megtanintson.
2 hétig szorgosan tanultam a varázslatokat amig egyszercsak aztmondta hogy most megtanuljuk a Démonok előidézését!
megismutatta hogy kell. a kedvencem a Fel Stalker lett és nagyon jo barátok lettünk ( bár amennyire lehet egy ember és egy démon) tanulgattam tanulgattam a varázslatokat és egysazer csak azt vettem észre hogy nincs mit tanulni.
ekkor odalépett hozzám az idegen és elmondta a nevét *Gul'dan* . amikor meghallottam a nevét hirtelen elsötétült elöttem a világ és elájultam.
Ork és más démoni sikolyokra ébredtem ugyanis komában voltam legalább 1.5 honapig....
felültem és csak Démoni lábnyomokat láttam és semmi mást..
elindultam a nyomok után pedig nem akartam. minden erömmel vissza akartam fordulni de valami elörefele halytott. addig követtem míg végül elnem értem Durotarba ahol nagyon sok halottat láttam de egyikse volt démon....Orcok voltak de nem a szokásosak! Piros volt a bőrük a Zöld helyett! nagyon durva volt a látvány... elindultam tovább a nyomok után, míg elértem egy nagy városba amit tudomásom szerint Orgrimmarnak hívtak. bementem de mindenhol csak halottak voltak... még találtam egy két elö Felstalkert amik a maradványokat ették. kifutottam onnan és találtam egy Zeppelin léghajót benne 3 Goblinnal.
50 aranyat fizettem nekik hogy elvigyenek Draenorba, és elis vittek.
bár csak ne jöttem volna vissza gondoltam magamban. mindenhol csak vér volt. haza mentem és ottvoltak a szüleim holtan.
egyszer csak valaki elkezdett röhögni.
Gul'dan volt az de nem ugy nézett ki mint ahogy szokott! Piros volt a szeme mint a vér és akkora mosoly volt az arcán mint akinek kivan feszitve a szája. közelebb léptem és igy is volt.
akkor megfordultam és Kil'jaeden áltt ott és csak röhögött és röhögött...
ekkor jelent meg a Felstalkerem és hátba támadta .. Kil'jaeden még nagyobbat röhögött és félre sodorta a Kedvencemet.
ekkor betelt a pohár. elöhívtam a tudatalattimmal egy Fel Guardot és oan erővel ment neki kil'jaedennek hogy az felborult. abban a pillanatban egy nagy villám csova jött ki az ujjambol és porrá égette Kil'jaedent. ekkor megint egy nagy röhögés de ezuttal gonoszabb.*Kil'jaeden*bol hirtelen hamu lett és megjelent az IGAZI Kil'jaeden. ekkor nagyon égető érzést éreztem és már elis ájultam.
arra ébredtem hogy valahol máshol vagyok. egy tisztább, démonmentes világban. megtaláltam a szüleimet és rájöttem hogy a mennyben vagyok. ekkor felébredtem az álmombol és ujra Draenoron voltam . Anyukám odajött hozzám és aztmondta:- jolvan semmibaj rosszat álmodtál kicsim. ekkor bekopogott valaki az ajtón. és elrabolt......."


Vége xD ám ez csak egy példa volt ezt inprovizáltam Szoval ha akarom akkor igényesebbre is tudnám de reggel 2:20 van XD (hajnal)
na szoval ieneket szeretnék köszi !

Megfelelő topikba áthelyezve.
Greed

Lok'tar Ogar !
chenlinaa
Gnomeregan Exile
chenlinaa
196 hozzászólás
wow_c_533775
chenlili
Gnomeregan Exile
chenlili
202 hozzászólás
wow_c_532702
20170411lck
Worgen
20170411lck
141 hozzászólás
wow_c_531160
jlgg00
Defias Thief
jlgg00
77 hozzászólás
wow_c_530898
chenjinyan
Southsea Pirate
chenjinyan
604 hozzászólás
wow_c_527080
Felguard
Murloc
Felguard
15 hozzászólás
Örülök hogy tetszett Eye-wink Még egy jöhet? (kevésbé de még mindig wow-os)

Mit csinál a benzinkútnál a warrior?
??
Tankol!! <--- na ez a low poén -.-
#29 | Veresmanccs válasza Felguard #28 üzenetére
Veresmanccs
of the Shattered Sun
Veresmanccs
4037 hozzászólás
wow_c_378193
Felguard
Murloc
Felguard
15 hozzászólás
Egyszer ebéd után apám magához hivatott...
- Fiam, már úgy látom pelenka nélkül is megállod a helyed a világban...
De én erre csak annyit tudtam válaszolni: - Bubojééék!!
Hát igen. Két hónapos voltam, de a koromhoz képes igen intelligens, mert már 3 szót tudtam: bubojék, banánhéj és bajackmag
De ekkor... Felvettem az alsógatyát, és úgy éreztem, eljön az én időm. Cseperedtem, 5 éves lettem, és apám azt mondta hogy kövessem a példáját és álljak be Stormwind seregébe warlocknak... De én nem szerettem a Szövetség oldalát... A Horda sokkal jobban vonzott... Ezért Silvermoon seregébe csatlakoztam, miután elszöktem, blood elffé plasztikáztattam magam, és a nevem Kovács Jóskáról Aerus Sungold-ra neveztem át magam...  Először, mikor a tanárom bemutatta hogy milyen minionjaim lehetnek, a Felguardnál a félelemtől, az Impnél a röhögéstől kakiltam (szépen fogalmazva) be. Talán nem ártott volna még a pelus...
Telt múlt az idő, egy profi warlock lettem, párbajban sorra vertem még a tanárom is... erre ő: fiam, nagyon ügyes vagy... már nincs mit tanítanom. Nagyon megörültem a biztatásnak... Elmentem Outlandsba, gyakorolni. Vettem egy windridert... de nagyon elszálltam magamtól...Nem tartottam magamhoz méltónak a windridert. Így meg sem álltam míg nem lett egy gyönyörű Red Protodrakem. Elneveztem gonoszságból Szerbusznak... Már nagyon nagyon öntelt és gonosz voltam. Mikor jött egy követ a Szövetség oldaláról, és azt mondta: szerbusz, a protodrakem fenyegetésnek vette és menten elpusztította. Én meg csak gúnyosan kacagtam. Nem számítottam rá, hogy ezért még megbűnhődök. Ugyanis mikor egyik este a training dummykon gyakoroltam, egy egész csapat Szövetséges támadta le a házam. Mivel 14578425 szövetségessel nem bírtam el (úgy számoltam meg, hogy megszámoltam a lábakat és elosztottam kettővel) ezért  bevittek. Bent volt minden fajnak egy-egy vezére.
Mindenki egyszerre mondta: - Lám, lám, lám... a híres blood elf warlock...
És ekkor a büntetésemen agyaltak... A humanok vezére azt mondta kardokkal véggezünk vele!! A dwarfoké azt: baltával hasogassuk a hátát közbe lőjük puskával... A gnómoké ezt: varázslattal kínozzuk... a night elfeké pedig azt javasolta: nyilakat lőjünk a fejébe! A draeneiké (a hippik) azt javasolta békésen zárjuk be egy cellába és ott rothadjon el... nem tudtak megegyezni. Összevesztek végül mindegyikből egy kicsit javasolták tehát egy cellában varázskardokkal szurkáljál miközben puskaporos nyíllal lövöldözik. De akkor már messze Northrend vidékein jártam. Mivel Szerbusznak ez a hely hideg volt, nem tudtam rajta utazni... el kellett kutyagolni Dalaranba. Ott első dolgom a könyv megszerzése amivel Szerbusz megtanulja hogy kell nem fázni.... Aztán a kocsmában hülyültem... Ott egy night elf druid észrevett miközben ott vettem egy ingatlant... ő a night elf vezér asszisztensének az asszisztensének az asszisztensének az unokaöccse, ezért hallott a szökésről. De mivel ott nem támadhatott meg (és nem is mert megtámadni) ezért távolról figyelt. Riasztotta a Szövetséget mikor fűszert szedni mentem le dalaranból. Ott elfogtak, de mivel nem akartak kivégezni, mert kár lenne értem (xD) ezért békét kötöttek velem. Megalapult a béke, és bár a Horda és a Szövetség még mindig harcban áll, engem nem bántottak. Elvettem egy szép blood elf lányt, és boldogan éltük nyugalomban az életünk. Tthhee Eenndd

Vacsi előtti improvizációnak azért jó, nem? O.o

Mit csinál a benzinkútnál a warrior?
??
Tankol!! <--- na ez a low poén -.-
#27 | Frosty válasza OverLord #26 üzenetére
Frosty
of the Shattered Sun
Frosty
7707 hozzászólás
Nem mindenkinek áll jól a hülyeség.
Rajzra gyúrok Smiling
"Chuck Norris wants to put himself in every man."


OverLord
Scarlet Crusader
OverLord
1120 hozzászólás
Üdvözlet ó dicső harcos társaim!

Elmesélném én hánya vetett sorsom!

Kezdetben vala az ég és föld, ja ez nem Smiling

Szüleim valahol Goldshire mellett voltak szölőtermesztők,(grind, grind, grind) aztán megöltem lich kinget

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu