KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2347 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2415 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2417 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2417 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2417 napja

moki1103
Gnomeregan Exile
moki1103
219 hozzászólás
Sziasztok.
Korábban említettem , hogy írok én is egy történetet. Akik nem olvasták a Bevezetést azok megtehetik egész nyugodtan.
Megírtam a prológus részt. Remélemtetszeni fog.



Prológus    
  A Nap épp felkelőben volt Viharvárad fölött. A légi utazók a távolból azt hihetnék, hogy a Szövetség (Alliance) fővárosának épületei aranyból, vagy legalábbis drágakövekből lennének, ám amint közelebb érnének, rájönnének, hogy egyszerű kőből épültek, és csak a Nap fénye keltette velük ezt a látszatot. Ennek ellenére a helyzet nem kiábrándító, a város ugyanolyan gyönyörű és fenséges, mint amilyen régen is volt. 
  Viharvárad nagy múltú város, és a jelenlegi uralkodó, Varian Wrynn király uralkodásával a város, és a Szövetség is virágzásnak indult. 
  Az elsősorban emberi főváros a Szövetség többi fajának is otthont ad, és alapjaiban nézve békesség lakozik ebben a hatalmas városban. 
  Vagy legalább is csak a város legnagyobb részében. Viharváradban sok olyan hely van ahová nem érdemes betennie a lábát az embernek. Ilyen például a Régi Városnak (Old Town) nevezett rész. 
  Ez a terület még Viharvárad régebbi arcát idézi, de sajnos elég magas itt a rablások, és fosztogatások száma. És ezek akkor történnek, ha az ember a legkevésbé sem számít rá. 
  Viharvárad házai fehér kőfallal, és általában kék tetővel rendelkeznek, és felépítésükben egyeznek a többi ember építette házzal világszerte. 
  A Régi Városban azonban nagyon sok a nádtetős faház, és a kövezett utak is sötétebb, kopottabb színben játszanak, mint a város legnagyobb részében. 
  Rossz híre ellenére azonban Viharvárad egyik legszebb része. Amolyan „turistalátványosság”, a gnómok, a törpék, az éjelfek, és a draenaik körében. 
  A Nap már elérte azt a magasságot, amikor az első városiak kilépjenek lakhelyük küszöbén, és elkezdjék napi tevékenységeiket. 
  És a mai napnak ebben a korai szakaszában, a Régi Város egyik alacsony házának a tetejéről egy csuklyás férfi kémlelte az utcákat, hogy valami gyanútlan járókelő elhaladjon előtte. 
  A férfi, akit Lorinnak hívtak, korábban nem szorult rá arra, hogy kiraboljon valakit, de rákényszerítik, sajnos nincs mit tennie. 
  Lorin ugyanis zsoldos katona volt a maga idejében. Harcolt a fagyos Northrenden található Jégkorona Citadellában, és tanúja lehetett annak a történelmi eseménynek, hogy Arthas Menethil, az Élőhalott Csapás (Undead Scourge) vezetője holtan rogyott össze. Az ünneplés felejthetetlen volt, de sajnos rossz hír fogadta: nem tudták kifizetni a zsoldját.  
  Akkor érezte úgy magát Lorin, mintha egy Val’kyr repült volna be hálószobája ablakán.Nem tudták őt kifizetni, ezért egyszerre félt és dühöngött. 
  Kudarcában a Régi Városba költözött egy kisebb (és olcsóbb) szobába. Végül odáig elszegényedett, hogy el kellett adnia teljes harci vértezetét, ezzel ki is húzta jó néhány hónapig, de a gondok kezdődtek elölről. 
  Akkor jött a mélypont. A rablás, és az esetleges gyilkolás ugyan mardosta Lorin lelkét, de a Lichkirály ellen harcolva jól tudta, hogy van rosszabb dolgok is az életben (például halállovagként továbbélni…).  
  Lorin tehát, mint ma is, fosztogatással kezdte a napot. Sosem lop egy helyen egynél több alkalommal. Bőrből készült ruhája könnyebbé tette a mozgást, csuklyája pedig tökéletesen ellepte az arcát. Csak néha lógott ki egy-egy hosszú, fekete hajtincs. Hosszú, fekete köpenyét pedig csupán az elegancia kedvéért viselte. 
  Lorin kémlelte a kövezett utat, ami előtte terült el. Már ilyen korai órában is sokan voltak ébren ezért résen kellett lennie. 
  A néhai zsoldos szeme előtt, félórányi nézelődés után, egy potenciális célpont jelent meg: egy módosabb öltözködésű ember. Nagyjából az ő súlycsoportja lehet, és a megjelenése alapján zsákmányban dúskálhat. 
  Lorin nem tétlenkedett. Macskaügyességgel lejött a ház tetejéről, aztán körbekémlelt. Miután meggyőződött arról, hogy senki se figyeli, fürgén célpontja mögé termett. 
  - Őrsé…!!! –kiabálta a férfi, de Lorin a hajánál fogva hátrarántotta a fejét, a másikkezével meg befogta áldozata száját, aztán behurcolta őt egy sikátorba. 
  Ott nem volt senki, de azonban egy viharváradi őr sajnos felkapta a fejét, és gyanakodva a hang irányába indult. 
  Lorin ezt látva gyorsan cselekedett. Állon ütötte túszát, és betuszkolta egy közeli hordó mellé. Hátrafordult, és látta, hogy a gyanakvó őr még nem jutott el a sikátorig. 
  Tisztában volt vele, hogy ez meg fog történni, ezért egy helyet keresett ahonnan rajtaüthet. 
  Jobb ötlet híján elbújt a leütött férfi rejtekéül szolgáló hordóban, ami elég nagy volt ahhoz, hogy beleférjen. Rejtekhelye résein kinézve meglátta, hogy az őr karddal-pajzzsal odaszalad az ájult emberhez. 
  - Magával mi történt? Nem esett baja?- kérdezte a katona. Eközben Lorin belenyúlt csizmája szárába. Noha eladta szinte mindenét, de volt fegyvere, ha nem is olyan mint régebben volt. Kedvenc fegyverével (egy hosszabb tőr, aminek a markolatán ökölfegyver funkcionált) a kezében ült a hordóban teljes készenlétben.  
  - Uuh, a fejem…- motyogta a magához térő ember, aztán hirtelen magához tért- Uram, vigyázzon! Itt van a közelben egy… 
  Lorin másodszorra se hagyta befejezni a mondatát. Egy erős mozdulattal berúgta a hordó dongáit és felpattant. 
  Az őr zavarodottságát kihasználva, tőrének ütőfegyver részével ismét alkalmatlanná tette áldozatát, aztán mellkason rúgta az őrt, amitől az hanyatt esett. Lorin ezután a hátához nyúlt és köpenye rejtekéből előhúzta másik fegyverét is, egy egykezes kardot, aminek a hegye derékszögben ívelt lefele. 
  Ezután az őrre vetette magát. Ellenfele azonban már résen volt, és arrébb gurult csapása elől. Gyorsan fölpattant és pajzsának pofonszerű mozdulatával kibillentette Lorint az egyensúlyából, és majdnem elvesztette az eszméletét. 
  Pillanatnyi harcképtelenségében az őr erősítésért kiáltott volna, de Lorin összeszedte magát és leöklözte ökölfegyverével. 
  Ellenfele ájultan elterült a földön. Az ex-zsoldos nem akart bunyót ezért jobbnak látta felszívódni.  
  Lehajolt a jólöltözött emberhez és gyorsan átkutatta. Volt nála egy kis zsák, amiben a csörgése alapján pénz volt, egy arany zsebóra, és egy gyűrű, aminek a foglalatában egy fekete kő volt.  
  Ezeket mind eltette fegyvereivel együtt, aztán szép csendben eliszkolt. 
  Szerzeményeit a pénzeszsákon kívül mindent elkívánt adni, amit még ma meg is fog tenni, csupán nem örült annak hogy foglyul is ejthették volna.  
  Hát ilyesmi életet kell élnie Lorinnak, aki nagyon reméli, hogy mihamarabb megkapja majd a zsoldját, mert már kezdett beleőrülni ebbe az életformába.






Nos egyenlőre ennyi. Örülnék, ha véleményeznétek, de csak kultúráltan Smiling pozitív/negatív dolgokat egyaránt. Az első fejezet íródik de majd az is fel fog kerülni csak még nem tudomm ikor               
"You're not prepared!" /Illidan Stormrage
Grimmfandan
Consortium Agent
Grimmfandan
1937 hozzászólás
Nekem tetszik, ügyes és izgalmas, csak egy dolog zavar, mondjuk már egyre kevesebbszer van benne, de az elején telibe van egy rész:D

"Ennek ellenére a helyzet nem kiábrándító, a város ugyanolyan gyönyörű és fenséges, mint amilyen régen is volt.  
  Viharvárad nagy múltú város, és a jelenlegi uralkodó, Varian Wrynn király uralkodásával a város, és a Szövetség is virágzásnak indult.  
  Az elsősorban emberi főváros a Szövetség többi fajának is otthont ad, és alapjaiban nézve békesség lakozik ebben a hatalmas városban.  
  Vagy legalább is csak a város legnagyobb részében. Viharváradban sok olyan hely van ahová nem érdemes betennie a lábát az embernek. Ilyen például a Régi Városnak (Old Town) nevezett rész. "   Csak ebben a kis részben 7szer szerepel a város szó:) Ne szó ismételj pls:D
Szereted a táncoló medvéket, igaz? Mindenki szereti a táncoló medvéket. Még a medvék is szeretik a táncoló medvéket. "Úgy tűnik nem értitek...Nem én vagyok összezárva veletek...TI VAGYTOK ÖSSZEZÁRVA VELEM!" Rorschach http://www.youtube.com/user/Gr... <---Minden mi jó^^
#27 | moki1103 válasza Orsforizs #26 üzenetére
moki1103
Gnomeregan Exile
moki1103
219 hozzászólás
Ezt meg hogy érted? Én speciel két opciót látok: szabadulás vagy megdölglés :D  kicsit fejts ki mikre gondolsz Smiling
"You're not prepared!" /Illidan Stormrage
#26 | Orsforizs válasza moki1103 #25 üzenetére
Orsforizs
Black Temple Guard
Orsforizs
2534 hozzászólás
Elolvastam én is az utolsó részt (is), nekem bejött, és azt vettem észre, sok "utat" hagytál nyitva a történet folytatásához. Smiling
The roots will heal in time... as will the entire world. The sacrifices have been made. Just as the orcs, humans, and night elves discarded their old hatreds and stood united against a common foe, so did Nature herself rise up to banish the Shadow...forever. As for me, I came back to ensure that there would be a future, to teach the world that it no longer needed Guardians. The hope for future generations has always resided in mortal hands. And now that my task is done, I will take my place...amongst the legends of the past.
#25 | moki1103 válasza chypress #24 üzenetére
moki1103
Gnomeregan Exile
moki1103
219 hozzászólás
kösz a véleményt, örülök, hogy rávilágítottál az eddigi tartalmak gyengéire, mert ez segít nekem.

Hát ami azt illeti, azt részt kicsit elQrtam, de most már mind1 mert már leírtam. Úgy tűnik van mit fejleszteni viták terén, és nem tudtam abból többet kihozni mert a törpiről szinte semmit nem lehet tudni, ergo a jellemét sem lehetett jól kiismerni. De sztem ez még nem olyan ördöngős, ettől még simán tovább tudom írni.
Ami a folytatást illete két dolog hiánya miatt nehézkes:

1. Ötlethiány. Sok verziót megszültem a folytatással kapcsolatban, de egyik valószínűtlenebb, mint a másik, és igyekszem hű maradni a Lore-hoz. De ezt majd orvosolom. Laughing out loud

2. Kommentek Sad. Ezek csak azért fontosak, mert ezek afféle visszajelzések, hogy jó/szar/folytassam/ne folytassam. Ha jók amiket írok, és ezt szóváteszik mások, az amolyan "morált" ad. De mivel senki nem írt szinte, emiatt már jó ideje leálltam.

mindenesetre kösz a véleményezést, örülök hogy neked tetszik Laughing out loud, igyekszem folytatni a sztoryt.
"You're not prepared!" /Illidan Stormrage
chypress
Murloc
chypress
39 hozzászólás
wow_c_376633
moki1103
Gnomeregan Exile
moki1103
219 hozzászólás

Itt egy újabb fejezet.

Lorin a legutóbbi fejezetben egy szárnyas rusnya lénnyé alakul át Gorellel való párbajozás közben, ami nem túl megnyerő. Nézzük mi történik ezután




III. fejezet
A vallatók

 


    Lorin, mikor magához tért, egy kicsi, sötét szobában találta magát, a földön feküdve. Nagyon kevés volt benn a fény, az egyedüli forrása egyetlen apró fáklya volt a falon.
    Nagyon-nagyon kába volt még. Nem tudta, hogy mióta fekszik itt, és azt se tudta hol van.
    Az se volt nagyon tiszta neki, hogy miért történt vele az, ami ma történt vele. Már persze ha még ma van. Az még világos, volt, hogy Gorellel párbajozott, de hogy tudott ő átváltozni olyan… rémséggé. Egyáltalán, honnan tudna ő ilyet? És normális esetben nem fordulna a sajátjai ellen, de akkor még is megtette, még mi több, vágyat érzett rá.
    Lorinban kavarogtak a gondolatok, és később tűnt fel neki, hogy mások is vannak a szobában.
    Szemébe lógó haja mögül észrevette, – már amennyit látott a homályban – hogy hárman voltak.
    Az egyikük, egy kigyúrt, bajszos férfi volt, ember, akárcsak ő. Ennek a balján egy draenai nő állt, az öltözéke alapján mágus lehetett, és a fajára jellemző kihúzott testtartással állt. Az izmos ember jobbján, pedig egy másik férfi állt, kezében egy husánggal.
    Tekintettel kínos testhelyzetére, igyekezett felállni. Nem sikerült neki, mert végtagjai a padlóhoz voltak láncolva, így hát csak térdelt, hátát a kőfalnak vetve.
    - Hol vagyok? – ugrott ki belőle a kérdés, mikor teljesen magához tért. – Miért vagyok megbilincselve?
    - Stormwind egyik cellájában vagyunk, démon. – vetette oda a bajuszos durva hangon. – A bilincsek mágikusan vannak megerősítve, úgyhogy hiába próbálkozol. – tette hozzá gúnyos mosollyal, látva, hogy Lorin feszegeti a béklyóit. Ezt ő maga is sejtette, hisz azok kéken felizzottak, ahányszor megmozgatta valamelyik testrészét.
    - Nem vagyok démon! – csattant fel a jelzőt hallva a néhai katona. A karmolás az arcán lüktetett, mint mindig.
    - Joggal állíthatjuk, hogy az vagy – mondta a draenai. – Ugyanis tegnap délelőtt felfedve magad felbőszítetted a fél várost. – a hangja nem árult el érzelmeket.
    Szóval egy napja van itt. Valahogy ebben a komor falú helységben nem telik az idő.
    A bajszos férfi tett egy lépést Lorin felé.
    - Meg aztán egy csomó lopási ügy szárad a lelkeden – mondta. – Csodálkoztam is hogy mindig meglógott a tettes. Ez is bizonyítja valódi léted.
    - El tudok tűnni, ha a helyzet úgy kívánja – válaszolt Lorin. – Ez nem jelent semmit.
    Szavai látszólag nem hatott meg senkit.
    - Ki idézett meg téged, démon? – kérdezte a mágus. – És mire akart felhasználni.
    Lorinból kitört a nevetés. Még egy mágus sem gondolhatja komolyan, amit ezek ketten állítanak.
    Ez a hozzáállás nem volt túl jó ötlet, mert a bajszos hasba rúgta.
    - Válaszolj, seggfej! – dörrent rá a férfi. – Ki idézett erre a világra?
    - Na jó, erre tényleg nincs időm – szólt Lorin. – Egyáltalán, ha démon lennék, akkor miért nézek ki úgy ahogy – végig nézett saját testén.
    - Vagy ember alak, vagy megszállás – vágta rá a draenai. – Szóval? Ki idézett meg? Egy ork? Vagy a Szövetségből valaki.
    - Már mondtam, hogy nem vagyok démon!!! – üvöltötte Lorin, aztán érezte hogy egy ököl csapódik az állához, és eldőlt.
    - Ne pazarold az időnket! – figyelmeztette a mágus.
    És ez így ment egy jó ideig. Lorin óráknak érezte. A végén már a husángos is beszállt a vallatásba. Aztán a draenai mágus is. Varázsától úgy érezte, hogy izzanak a csontjai, és mikor ezek után is kapott egy hatalmas ütést, ismét eszméletét vesztette.

 


    Most se tudta, mennyi ideje volt kábult. Sajogtak az izmai, meg mindenütt, ahol megverték. Tarkója megizzadt, és olyan érzése volt, mintha lázas lenne.
    Az apró fáklya lángja már elaludt, a kőfalú cella teljes sötétségbe borult, csak a kinti folyosóról szűrődött be egy kevéske fény.
    Fektében körülnézett, de szerencsére csak ő volt itt. Nem akart volna még egy verést.
    Mikor megnyugodott, hogy senki sem fogja zavarni, kimerültsége legyőzte, és elnyomta őt az álom.           


Ennyi mára, viszonylag rövid volt. Kiváncsi vagyok az alvasók vélaóeményére.

"You're not prepared!" /Illidan Stormrage
moki1103
Gnomeregan Exile
moki1103
219 hozzászólás

Hello mindenkinek.

A röpke három hét alatt nem volt új fejezet, mert nem nagyon volt rá időm.

Na most fölveszem a történetfonalát ott, ahol abbamaradt:
Lorin ugyebár lopásból élt, amire egy törpe barátja felfigyelt, és mivel nem tudta őt változásra késztetni, párbajra hívta ki őt.

Itt az újabb fejezet



II. fejezet
A párbaj

 

    Lorin, és Gorel kiléptek a kocsma ajtajából, a városlakók tekintetétől kísértve.
A Nap fénye lágyan sütött az arcukba, és a nemrég kerekedett szellőtől Lorin fekete haja finoman hullámzott arca körül, csak úgy, mint Gorel szakálla. Körülöttük élénken sugdolóztak, rájuk mutogattak, vagy feszült figyelemmel figyelték, ahogy az ember, és a törpe szótlanul sétáltak az utcán.
    A város főterét választották ki potenciális helyszínnek. Nem beszélték meg hova menjenek, hanem valahogy ösztönösen mentek oda. El is jutottak oda, és a tömeg lassan egy szabályos kört kezdett kialakítani.
    Lorin lenézett barátja arcára. Azon elszántság, és szánakozás tükröződött. Azonban ő nem tudta őt megérteni. Nem hagyhatta annyiban, hogy Gorel csak úgy simán tolvajnak könyvelje el őt. Jó, persze hogy rabolt, de csak kényszerből. És emiatt egy vérpárbajt is képes volt végigcsinálni, pedig tudta, hogy ez inkább orkokra jellemző viselkedés.
    Most, hogy a tömeg is elhelyezkedett, egymással szemben találták magukat. Az akaratlanul összegyűlt nézők fejei fölött háztetők magasodtak, itt-ott még cégérek is látszottak. De Lorin nem törődött se az épületekkel, sem a „közönségre”. Csak is kizárólag legjobb barátjára (barátja még egyáltalán) összpontosított.
    Az ott állt előtte pár méterre, felfegyverkezve. Kezében kard, másikban kerek pajzs volt. Az utóbbi draenai kovács-munka, ami legnagyobb részt kristályból készült, és erősebb volt a legtöbb fémnél. Lorinnak ez nem volt túl bíztató, főleg a bőrruhákra, és fegyvereire gondolva.
    Gorel végigmérte őt és így szólt.
    - Súlyos bűnöket követtél el, amiket nem lehet jóvátenni, Lorin – ő se törődött a tömeggel. – Csak is a haláloddal tudod magad tisztára mosni. A Szent Fény nyugosztaljon majd! – szavait üdvrivalgás kísérte. Lorin kezdett egyre dühösebb lenni.
    Ő is elővette fegyvereit, aztán megigazítva a köpenyét a vállán, minden szó nélkül támadásba lendült. Nekifutva felugrott, és kardjával igyekezett csapást mérni a paplovag vállára. Az résen volt, és pajzzsal hárított, és Lorint továbbsodorta a lendület.
    Macskaügyességgel talpra vetette magát, és megfordult. Gorel már indult is felé, és odacsapott a fegyverével. Gyorsan hátraugrott, mert tudta, hogy barátja kardja erősebb fémből készült az övénél. Megfosztva ellenfelét az újabb támadás lehetőségétől, előreugrott, és szúrt a tőrével, de ismét csak a pajzsot találta el. Félig húzta csak vissza a karját, és hirtelen a markolaton levő ökölfegyverrel ütött egyet.
    A mozdulat hatott. Nem ütött elég erőset, de a törpe megtántorodott, és az orra el kezdett vérezni. Kihasználva az alkalmat rátette a lábát Gorel vállára, és egy lökéssel a földre terítette őt. Kardjával már csapott is, de ismét a pajzzsal került szembe, és a paplovag ezzel lökte el Lorint, időt nyerve a feltápászkodásra. Most ő volt támadóhelyzetben. Megindult az ember felé, aki oldalazva elfutott mellőle. De nem gyávaságból. Felugorva a levegőbe egy dobócsillagot dobott a törpe felé, amit a mandzsettájában tartott. Ez meglepte ellenfelét, és csak épphogy elsüvített a feje mellett.
    Lorin ismét ellenfele elé került. Benézett egy cselt, ezért Gorel könnyűszerrel megvágta az oldalát. A fájdalom alattomosan hatolt belé, de őt keményebb fából faragták. Elöntötte a düh.
    Tőrét döfésre készen emelte fel, de ekkor egy nagyon szokatlan dolog történt. A penge körül hirtelen zöld lángok jelentek meg, és amikor szúrt, olyan gyorsan csinálta, mintha nem is ő használta volna a saját karját. A fegyvernek sikerült átdöfnie a törpe vastag vállpáncélját, és furcsamód úgy sistergett, mintha izzó vasat nyomott volna oda.
    Gorel ugyanúgy meglepődött, mint ő, és a nézők is felmorajlottak.
    - Démonok bűzét érzem rajtad, Lorin – vicsorogta a paplovag, miután felocsúdott. – Most már tudom, mit kell tennem.
    Azzal felemelte egyik kezét az ég felé, amitől aranysárga fénycsík világított rá reflektor-szerűen Lorin testére.    A néhai katona iszonyatos fájdalmat érzett. Teste minden egyes porcikáját tűzként égette a Szent Fény ereje. Az égető érzéstől úgy érezte, hogy nem fog tudni sokáig talpon maradni, de harcolnia kellett tovább. Nem akart megalázkodni a barátja és a polgártársai előtt.
     Ekkor azonban a tömegből kivált egy férfi két őr kíséretében, de Lorin nehezen látta, hisz érezte, hogy homályosul a látása a kíntól.
     - Ott van! Az a férfi, aki a törpével viaskodik! Elrabolta a tulajdonaimat! – a hangot már felismerte. Az a férfi volt, akit reggel kirabolt.
     Az őrséghez még ketten csatlakoztak, és megindultak ő felé.
     Egyszer csak, (nem tudta miért, talán a kétségbeeséstől, és barátja iránti dühtől) erőre kapott és sikerült feltápászkodnia. Odarohant Gorelhez, - közben leöklözött egy őrt – és csapdosta ahol érte. Döfött, vágott, rúgott, amit csak el tudott képzelni. Ellenfele azonban lusta mozdulatokkal hárított, és a Fény erejével ismét megsebezte őt.
    Ezután olyan dolog történt, ami a lángoló tőrénél is meglepőbb volt mindenki számára.
    Lorin, hirtelen úgy érezte, mintha mozognának a zsigerei. Fájdalmat érzett a lapockáiból, valami elkezdett nőni belőlük. Testét zöld lángok kezdték körül venni, de nem égették meg őt. Magassága megnőtt, izmai megvastagodtak. Láb- és kézujjaiból hosszú karmok nőttek ki.
    Mindez egyszerre történt, és iszonyúan fájt. Fel is kiáltott ettől, de a torkát torz üvöltés hagyta el.
    Aztán minden elállt. Azonban féktelen gyűlöletet érzett minden iránt, és csillapíhatatlan vágyat érzet egy kis pusztításért.
    Látta, hogy mindenki hátrébb lépett ilyedtében. Ő azonban mély hangon felnevetett, aztán ránézett egy hozzá legközelebb állóhoz, egy törpére…
    Tett egy lépést és karmos kezével felemelte őt, a másikban mélyvörös lángot idézett meg.
    Olyan volt, mintha mindig is tudta volna, hogy kell varázsolni, csupán az agya egy zugában volt elrejtve.
    Azon volt, hogy felperzselje a törpét de egy kiáltás leterelte róla a figyelmét. Egy városőr volt az. Milyen bátor, és ostoba lépés ez egy embertől – gondolta.
    Eldobta a lényt, ami a keze ügyében volt, és a lángot, amit megidézett, gömb formájában kihívója felé hajította.
   Áldozata azonnal meghalt.
   Látta, hogy mindenki fejvesztve menekült. Hallotta a sikolyokat. A lapockáiból két hatalmas szárny meredt ki. Csapott velük egyet, és máris a levegőben volt, ezt is valahogy olyan könnyedén tette meg, mint egy varázslatot.
    Leszállt egy közeli ház tetejére, és onnan lőtt ki egy zöld láng csóvát a menekülők felé. Hogy eltalált-e valakit, az nem érdekelte, mert hirtelen felkapta a fejét. Megszólaltak a vészharangok.
    Ismét felrepült a levegőbe, és alacsony magasságból szórta pusztító varázslatait. Hallotta a halálhörgéseket, és egyre jobban érezte magát.
    Hirtelen kék villanások jelentek meg imitt amott. Mágusok teleportáltak ide, hogy megállítsák végtelen őrjöngését. Végre némi ellenfél! – mondta magában.
    Az egyik közülük olyan varázslatot szórt rá, amire egyáltalán nem számított. Csontjai elnehezedtek, és egyre kevésbé tudta magát a levegőben tartani.
    Harcolni próbált ellenük, de nem sikerült.
    Érezte, hogy szárnyai kezdenek visszahúzódni, akárcsak a karmai. A lángok kihunytak a testéből, magassága kezdett csökkenni. Elméjéből elszállt a pusztítás vágya.
    Mikor véget ért a visszaváltozás, ismét ugyanaz az ember volt ott, akit korábban is.

Lorin elvesztette az eszméletét.
                   


Egyelőre ennyi. Remélem, hogy továbbra is tetszik a történet (ha tetszik Laughing out loud)  és remélem véleményezitek is.

"You're not prepared!" /Illidan Stormrage
#21 | moki1103 válasza Varázsszövő #19 üzenetére
moki1103
Gnomeregan Exile
moki1103
219 hozzászólás
Hát igazából a faszi nem tudja, hogy körözik-e vagy sem. A prologban akkor lopott ha emlékszel, és közvetlen utána húzott el.

Ami a mondatokat illeti, igyekszem tőbb modatokat írni.
"You're not prepared!" /Illidan Stormrage
#20 | Orsforizs válasza Varázsszövő #19 üzenetére
Orsforizs
Black Temple Guard
Orsforizs
2534 hozzászólás
A második résszel totálisan egyetértek.
The roots will heal in time... as will the entire world. The sacrifices have been made. Just as the orcs, humans, and night elves discarded their old hatreds and stood united against a common foe, so did Nature herself rise up to banish the Shadow...forever. As for me, I came back to ensure that there would be a future, to teach the world that it no longer needed Guardians. The hope for future generations has always resided in mortal hands. And now that my task is done, I will take my place...amongst the legends of the past.
#19 | Varázsszövő válasza moki1103 #18 üzenetére
Varázsszövő
Scarlet Crusader
Varázsszövő
878 hozzászólás
Beleolvastam, egyelőre egy megjegyzésem lenne. Nekem annyiban furcsa, hogy elvileg körözés alatt áll, akkor hogy sétál be csak úgy SW közepére egy kocsmába? Arra nincsenek őrök? )

Sok benne a nyakatekert, túlbonyolított mondat, sokszor próbálod szépen megfogalmazni gondolataidat és pont emiatt furán hatnak úgy az egymás mögé rakott szavak. De majd alakul még! Ha lesz még észrevételem írok.

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu