KERESÉS
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2332 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2400 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2402 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2402 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2402 napja

DarkVanir
Black Temple Guard
DarkVanir
2620 hozzászólás
Üdvözletem, emberek! Gondoltam, felrakom ide az egyik történetem, sok részre elvagdalva. Csak akkor fogom folytatni, ha tetszik nektek! Eye-wink

A történet Quel'Danason, pontosabban a Sunwell Plateau-n játszódik. Az angol neveket, helyeket, stb. nem fordítottam magyarra.
A főszereplő Solarwing, a Shadowsword szekta vezetője (természetesen ez mind csak kitaláció). Az esetleges typo-kért előre is elnézést kérek! Solarwinget így képzelem el.
És most kezdődjék a történet!


  Átlagos nap volt. Solarwing felkelt, és elindult le a Sunwellhez. Elhaladt a két Grand Warlock szállása előtt, majd Entropius mellett. Már majdnem a Sunwellnél volt, amikor hirtelen elöntötte egy furcsa érzés, majd minden elsötétült előtte - egy rég elfeledett emlék kezdett lejátszódni elméjében.

  Átlagos nap volt. Az ifjú Andaron Solarwing Silvermoonban járkált, intézte a napi ügyeit. Beugrott a bankba, hogy rakjon be néhány aranyat, amikor hirtelen velőtráző üvöltést hallott. Kifutott a bank elé, és egy hatalmas árnyék vetült rá. Gonosz árnyék.

  Solarwing felriadt. Újra a Plateau-n volt. Körülnézett, minden a megszokott.
-Ez furcsa - mormolta magában. Folytatta úticélját a Sunwell felé...
  
  A nap a legmagasabban járt az égen, amikor elindult a szállására, hogy elvigyen néhány dolgot a napkúthoz. Hirtelen megint furcsa érzése támadt - tudta mi fog következni.

  Egy hatalmas, groteszk sárkány repült egyenesen feléje. Berohant a legközelebbi épületbe, bár ez nem sokat segített rajta. A dög feltépte a ház tetejét, majd lesújtott Andaronra. A világ pördült vele néhányat, majd elájult...

  Mikor felébredt, érezte maga körül azt a hihetetlen erőt, ami csak egy sárkányból tud így sugározni. Pontsabban: egy Frost Wyrmből. A Wyrm a markában tartotta. Repültek. Lenézett, és semmi mást nem látott a vizen kívül. Már messze jártak Silvermoontól. Andaron próbálkozott, de nem tudott kiszabadulni a sárkány markából. A távolban szárazföldet pillantott meg, majd a Wyrm hihetetlen üvöltést hallatott...

  Ekkor Solarwing felébredt...



Vége az első fejezetnek.

Megállsz a male taureneddel a síkság közepén, erre előront egy halom nimfomániás elf csajszi és... O:) - Nyissznyussz
Veresmanccs
of the Shattered Sun
Veresmanccs
4037 hozzászólás
sok olvasás és sok írás a titka Eye-wink pl az enyémnek, az első 50 oldalát mintha teljesen más ember írta volna, mint a második 49-et (mivel még csak 99. nél tartok). de nem is az oldalszám számít. szóval teheted pl azt, hogy leírod így kevéssé részletesen amíg bele nem jössz, aztán felturbózod az úgyhagyott részeket Eye-wink
Csong
Scarlet Crusader
Csong
814 hozzászólás
Hát, kezdetnek nem rossz, de finomítani kellene még rajta. Annyi még, hogy itt most nagyonnagyon gyorsan történt minden, tegyél bele leíró részeket, az elejére sem kellett volna külső magyarázat, azt is belevehetted volna simán. Szépen, regényesen megfogalmazod, jóval impresszívebb úgy mint egy sima link.
Which World of Warcraft Class Are You? Quiz
#3 | Wolverine válasza DarkVanir #2 üzenetére
Wolverine
Hand of A'dal
Wolverine
27445 hozzászólás
Egy jótanács: inkább Christie Goldent vedd alapul a WoW-os szerzők közül. Tényleg.
I'm the best there is at what I do, but what I do best isn't very nice.
 
"Hello, I'm the Doctor. Basically... run."
 
A WoW.hu 12 pontja!
#2 | DarkVanir válasza Veresmanccs #1 üzenetére
DarkVanir
Black Temple Guard
DarkVanir
2620 hozzászólás
Köszi! Igen, fan-story. Sticking out tongue Próbáltam R. A. Knaak stílusát valahogy... átvenni? Ja, talán. Gyakorlok sokat, és hamarosan jön a folytatás!
Megállsz a male taureneddel a síkság közepén, erre előront egy halom nimfomániás elf csajszi és... O:) - Nyissznyussz
Veresmanccs
of the Shattered Sun
Veresmanccs
4037 hozzászólás
Ez ilyen fan-made történet lesz? Smiling Azokat szeressük..
A stílusodon még van mit javítani, persze ez tőled is függ; maga a történet a fontos, vagy a történet+ ha esetleg vannak benne olyan elemek, amelyek megkívánják a részletesebb leírást, akkor fontos lehet. Persze a sztori az átjött Laughing out loud Sok sok gyakorlás után majd belejössz, csak hajrá ;D

Engem érdekel Sticking out tongue

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu