KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 5084 napja
3
Némi döcögés után ismét jelentkezik a Hét addonja rovat, ismét egy raidaddonnal a főszerepben - ez a SurgeonGeneral.

A SurgeonGeneral célja, hogy megkönnyítse a healerek beosztását a raidben. Ez a beosztás fázisonként is változtatható, ha erre szükség van, és közzétehető a raidcsatornán vagy egy általunk tetszőlegesen beállított chatcsatornán is.



Az addon képes a raid tagjainak szkennelésével automatikusan feltölteni a healer talenten levők neveivel a konfigurációs ablakot, erre való az Auto Fill gomb a bal alsó sarokban. A Report to Raid bejelölésével a raid csatornára, míg a Report to Custom Channel bejelölésével és a kiválasztott csatorna nevének beírásával az általunk megadott csatornára fogja küldeni az addon a beosztást a Report gomb megnyomásakor. Felül a Raid Name listáról választhatjuk ki az instance-ot, és a Boss Name listáról a bosst, ahová a beállítást elkészítenénk. Ha egy beállítást másik bossnál is alkalmaznánk, a Copy gomb elmenti a kész beosztást, majd a boss kiválasztása után a Paste beilleszti azt. Ha szeretnénk elmenteni végleg egy beosztást, értelemszerűen kattintsunk a Save-re.
A SurgeonGeneral támogatja a CTRaid és az oRA2 Main Tank frame-jeit is, vagyis ha használjuk valamelyiket, a beosztásba a tank neve helyett beírhatjuk a %MTx szöveget is, ahol x jelzi, hányadik tankra gondoltunk (1, 2, 3). A healereket drag'n drop módszerrel is kicserélhetjük a beosztás táblázatában: ha az Interface menüben, az addonbeállításoknál a Swap Names aktív, akkor a nevek előtti kasztikon húzásával a healerek az egyik sorból a másikba húzhatóak, miközben a beosztás marad az eredeti helyén; ha a Swap Assignments a kiválasztott, akkor a kaszt ikonjának húzásával a beosztást mozgathatjuk és a healerek maradnak az eredeti sorrendjükben.



Az addon egy Broker-panelt is tartalmaz, amit egy megfelelő displayjel tetszőleges helyen megjeleníthetünk - a panelre mozgatva a kurzort egy tooltipben megjelenik az aktuális beosztás, bal klikkre megnyílik a konfigurációs ablak, jobb klikkre pedig az addon jelenti a beosztást a megadott chatcsatornán. Létezik egy segédaddon is a healereknek, a SurgeonGeneral Listen Client - ez az elküldött beosztást egy Broker-panelen jeleníti meg, és ha ez megváltozik, akkor a villogó New! felirat megjelenésével figyelmeztet is.
Köszi, javítottam.
Egy kis hiba: possnál is alkalmaznánk
Nekem tetszik, bár használni nem fogom.
Nekem ez túl bonyolúlt XD

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu