KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2349 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2417 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2419 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2419 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2419 napja

Wolverine A hét videója
Wolverine - 5109 napja
50
A hét videója rovatban ismét Wowcrendor lesz a főszereplő. A videóban egy kérdésre keres választ: Are WoW Graphics Bad? A válasz a tovább után.



Thoradin's Wall, Hillsbrad Foothills és Arathi Highlands határán.
1:57-nél megmondaná valaki hogy az hol található?:) 
Nem értek egyet veled. Nyílván nem kell annyit fizetni euróban egy havidíjért, mint dollárban. Ez így van. A másik pedig az, hogy Mo.-n nem lehet olcsóbb a játék - tehát mindenki ugyanannyit fizet érte, csak valahol több van rá - (és kisebb gépigénye sem lehet) mert akkor hirtelen mindenki a magyar Blizz szervereken játszana, hisz az nem kerül annyiba. Úgyhogy nem tudom, nem értem, mire célzol ezzel a "pofátlan a blizz mer 1:1..."- dologgal. Kérlek javíts ki, ha valamit kihagytam volna.
#47 | TCs válasza #46
Azért van ez, mert Amerikában nem tudják, hogy létezik más ország is, így aztán azt sem tudták megmagyarázni nekik, hogy mit jelent a "pénznem" meg hogy miért kéne azt váltani bármire. Ott nem is hívja senki dollárnak meg centnek, egyszerűen csak pénz, aztán ezért van Smiling
Ez sajnos általános, a Steamnél is ez az arány él.
Igazából az, hogy upgradelni kell egy 6-7 éves gépet relative természetes. Azért nem tarthat vissza fejlesztést a blizz mert van x ezer player akinek már öregecske a gépe. Viszont az az egy dolgo pofátlan a blizz részéről, hogy 1:1 ben számolja a dollárt és az eurot. Kicsit pofátlannak tartom, hogy ami US ben 20 dolcsiba kerül az EU ban 20 euroba kerül pl...
Sajnos, tökéletesen igazad van. A WoW egy európai "alsókategóriás" gépen, ami eu-s fizuhoz mérve nem kerül semmibe, tökéletesen fut szerintem árnyékokkal mindennel maxon . És az egy "szar" gép..ami itt meg akurvamennyibekerülfaszom árú Sticking out tongue. Sajnos ez van ez MO!!!4négy!!4
#43 | Asalen válasza #42
De nyilván nem is a magyarországi fizetésekhez vannak igazítva a dolgok. Semmilyen szempontból. Se gép se játék előfizetés. A Blizzard szerintem nem kutat vagy feltételezi, hogy ki mennyit bír  megfizetni.
wow_c_338921
#41 | Omli válasza #40
80 ból már igenis korekt gépet lehet összerakni. Nem feltétlen kell 30K ért alaplapot venni ha van fele annyiért is ugyan olyan jó. Kis utánnajárással elég durva összegeket lehet megspórolni. 

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu