KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2343 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2411 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2413 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2413 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 5118 napja
5
A rovatban ezúttal ismét 3 addon is szerepelni fog; ami szokatlan az ilyen eseteket tekintve, hogy mindhárom ugyanattól a fejlesztőtől érkezett.

Az első addonunk ma a PlateBuffs. Amint a neve is mutatja, ez a nameplate-ek felett mutatja a játékosok vagy a mobok buffjait; a mobokhoz vagy az adott mob fölé kell vinnünk a kurzort, vagy ki kell jelölnünk - csak így tudja az addon eldönteni, hogy az esetlegesen egymás közelében levő, azonos nevű mobok közül melyiké is egy adott buff.



Ha egy nameplate felett egy kérdőjel jelenik meg, akkor az adott mobon ismeretlen buff van, vagy nem egyértelmű, melyiké közülük a buff. Ha az időtartamának maximum a 20%-a van hátra, akkor az adott buff elkezd villogni.
Az addon a nemstandard nameplate-ek közül együttműködik például a TidyPlatesszel, a caelNamePlatesszel és az Alofttal; viszont a Skinner nameplate-modulja kikapcsol a PlateBuffs jelenlétében.

A második addonunk a statisztikusoknak szól, a neve MySales. Az addon az AH-ból érkező levelek alapján eltárolja, mit adtunk el az AH-ban, kinek és mennyiért. A lista 3 fülön külön-külön is szortírozható: az egyiken azt nézhetjük meg, hányszor adtunk el az egyes árukból és mennyi volt a bevétel, a másikon azt nézhetjük meg, ki hányszor vásárolt tőlünk és mennyiért, míg a harmadikon az eredeti eladási lista érhető el.



A harmadik, egyben utolsó apróság mára a Totem Radius névre hallgat. Ez az addon a shamanok totemjeit jelzi ki a minimapen, és egy-egy körrel azt is mutatja, hogy meddig tart ki az egyes totemek hatóköre: ez zöld, ha benne vagyunk és piros, ha kiléptünk belőle. A kijelzés működik a világban és a BG-ken, de az instance-ok közül csak a WotLK-ban érkezettekben képes erre a Totem Radius.

#5 | Warhawk válasza #3
wow_c_336095
A totemes de jól fog jönni bg-ken Laughing out loud

Már szedem is Laughing out loud az Omni CC óta az első amit használni fogok Smiling köszi.


Tudna nekem valaki segíteni? Egy addon kéne a sámánomnak ami azt mutatja hogy pl.: egy 10 fős raid-ben a chain heal kin pattan és kire érdemes elnyomni.

jó ötlet  a totemes Laughing out loud De nincs sámánom és inkább AH zok Laughing out loud
A totemes az ami nagyon megtetszett Laughing out loud
nagyon állat Sticking out tongue

Hozzászólás megjelenítési lehetőségek

A választott hozzászólás megjelenítési mód a „Beállítás” gombbal rögzíthető.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu