KERESÉS
RECRUIT - aki keres talál
A Tribe Called Quest @ Arathor
Ha kulturált vagy, itt a helyed!
A Tribe Celled Quest @ Arathor
Healereket és dps-eket keresünk hc progress-re!
New Moon @ Ragnaros
Klánunk Mythic Raidekre keres megbízható játékosokat!
Shattered Legends @ Arathor
Hétvégi Guildünk keres Legion-re aktív PvE orientált játékosokat!
+ új recruit beküldése
topik Loot
 Sziasztok!Valaki eltudná magyarázni nekem részletesen mi is a lootolás lényege? Nem tudom felhúzni a karakterem ilvl-jét. Pedig elég sokat játszok, de egyszerűen nem ad be új cuccokat!
Perseus - 2341 napja
topik wow_ft_32705
wow_b_32705
qinqshuh - 2409 napja
topik wow_ft_32704
wow_b_32704
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32703
wow_b_32703
Samantha Fraser - 2411 napja
topik wow_ft_32702
wow_b_32702
Samantha Fraser - 2411 napja

Wolverine A hét addonja
Wolverine - 5138 napja
0
A hét addonja ezúttal az AH-zók életét könnyíti meg; igaz, ne számítsunk az Auctioneerhez hasonló komplexitásra... A mai addon a Fence.
A Fence moduláris addon, az egyes modulok önállóan kapcsolhatóak ki és be a /fence parancs kiadása után. A következő modulok érhetőek el:
- Auto Fill: ez a modul automatikusan kitölti az eladandó item eladási árát és az aukció hosszát, legyen szó a kezdő vagy a buyout árról. Természetesen ez csak az első eladás után működik mindegyik tárgynál. Azt is megadhatjuk, mekkora legyen az aránya a buyoutnak a kezdő bidhez képest - ennek megadása után mindig ennyiszeres buyout áron kerül be a tárgy a kezdő árhoz képest. Ez az ár skálázódik a stackmérettel: ha 10 db-ot adtunk el valamiből, később a 20 db-os full stack AH-ba helyezésekor automatikusan a korábbi ár kétszerese kerül megállapításra.
- Bid Watch: a megadott ár feletti vásárlásoknál figyelmeztető ablakot dob fel, hogy elkerülhessük az esetleges scamet. Ezt a határt copperben kell megadnunk; vagyis a 100000 határ 10 goldot jelent, a 7500000 750 goldot. Az ennél kisebb bidek esetén továbbra is automatikusan fizetünk.
- Clicks: gyorsítás sok funkcióhoz. Részletesen: az Alt+balklikk automatikusan az AH-ba teszi az adott itemet, illetve a Trade ablakba, ha az van nyitva. Az Alt+Shift+balklikk automatikusan eladja az adott itemet. Az Alt+jobbklikk eggyel csökkenti a stack méretét. A Shift+jobbklikk felezi a stacket (vagyis egy 20-as csomagból két 10-es lesz); az 5 db-os stack 2 és 3, a 3 db-os 1 és 2 db-ra osztódik. A Ctrl+jobbklikk a keresési funkciót hívja elő.
- Sort: ez a modul név szerinti rendezést tesz lehetővé.
- Search: ez a modul a Ctrl+jobbklikk lenyomására keres az adatbázisban az adott itemről.
- Browse: az AH-t böngészve minden, egynél nagyobb stackméretű itemnél kiírja a neve mellé az egy darabra vonatkozó árat, a bid és a buyout esetében is. Azt is jelzi, ha valaki már licitált egy adott cuccra. Ha az item neve túl hosszú, akkor az ár kiíródik, és a nevet vágja le az addon.

A Fence hosszabb ideje nem igazán frissül - de ez mindegy is, mivel még mindig megbízhatóan és stabilan működik alacsony rendszerigény mellett. Több modulja (pl. a Browse és a Bid Watch) ma is nagyon hasznos.
Impresszum, jogi nyilatkozat | Kapcsolat
World of Warcraft is a trademark and Blizzard Entertainment is a trademark or registered trademark of Blizzard Entertainment in the U.S. and/or other countries.
wow.lap.hu | mmorpg.lap.hu | Computerworld.hu | PCWorld.hu | GameStar.hu | VideoSmart.hu